UTDRIKNINGSLAG

UTDRIKNINGSLAG – ELLER ANDRE PRIVATE LAG OG GRUPPER
Mange utdrikkingslag for både gutter og jenter har hatt RIB på programmet. Ofte litt tidlig på dagen, for å få en skikkelig kick-start. Vi har satt opp faste avganger med en fast rute til en redusert pris for grupper som er 12 personer eller færre.

Dersom man ikke ønsker de faste tidspunktene med en fast rute, kan man sende en forespørsel til oss nedenfor.


Intensitet: Moderat. Soft action adventure. Vi holder oss innenfor en hastighet på 30-35 knop, og alle skal føle seg trygge og komfortable. Noe risting og spontane bevegelser må påregnes, med våre båtførere er trente i å kjøre mykt og skånsomt i bølgene.

Varighet: 1 time inkludert av/påkledning og sikkerhetsbrief.

Når? Hver lørdag i sesongen fra 1 mars til 30 november. Oppmøte senest 10 minutter før turen starter.

Hvor? Dersom ikke annet er avtalt, er oppmøtested utenfor Fisketorget i Vågen, Stavanger.

Hva er inkludert? RIB (Rigid Inflatable Boat) tur med en voksen og erfaren båtfører og alt nødvendig utstyr.

Hva skal jeg ha med? Ta gjerne med en egen lue/buff/hansker ved behov. Vi har plass til å pakke med oss mindre sekker, bager, vesker og lignende.

Annet: Grunnet sikkerheten, må vi være restriktive med inntak av alkohol i forkant av turen. Vi tillater maksimalt to drikkeenheter pr person. Berusede personer vil risikere å bli avvist.

Vi har tre RIB-båter med en total kapasitet på 36 personer. Båtene er utstyrt med 350 HK Yamaha V8, og holder en marsjfart på 30-35 knop.

Sammen med våre gjester har vi skapt magiske øyeblikk i fjordene siden 2006. Bli med på RIB-tur med FjordEvents! Vi garanterer spennende opplevelse.

Dere finner oss innerst i Vågen ved Fisketorget. Velkommen ombord!


FORESPØRSEL - PRIVATE LAG

3 + 1 = ?