• 2 timer
  • 9 900,- for privat båt
  • 990,- per person

Bli med på en spennende og fartsfylt båttur inn den fantastiske Lysefjorden om bord i en hurtiggående RIB. Kom tett på fjord, fjell og dyreliv i en av verdens vakreste fjorder!

Bestill billett
RIB og Hike Flørlitrappene
  • 6-7 timer
  • 12 900,- for privat båt
  • 1 290,- per person

Bli med på dagstur til Flørli, hvor man får gå opp verdens lengste tretrapp (4444 trinn!!). Transport inn og ut av fjorden i hurtiggående RIB hvor man også får sett andre perler i vakre Lysefjord. Bli med da vel!

Bestill billett
Covid-19

Våre gjesters sikkerhet har alltid vært og vil alltid være viktig for oss. Vi forholder oss til gjeldene smittevernregler gitt av helsemyndighetene. Dette er regler og retningslinjer som stadig endres. Vi tar forbehold at turen lar seg gjennomføre innenfor gjeldene rammer. Vi har etablert rutiner for å redusere smittefare om bord. Vi ønsker å gi en trygg bestillingsprosess for våre kunder, og tilbyr derfor utvidet avbestillingsvilkår inntil 48 timer før avgang.

Om oss

FjordEvents ble etablert av Håvard og Atle Gundersen som en familebedrift i 2006. Nå blir selskapet ledet av 2. generasjon, ved Simon Gundersen, sønn av Atle. Selskapet har siden oppstarten drevet med fartsfylt naturbasert reiseliv, og har gjennom årene posisjonert seg som en betydelig aktør innenfor events og aktiviteter. FjordEvents er en familiebedrift som fokuserer på å skape magiske øyeblikk for våre gjester. En av våre spesialiteter er kjappe RIB-turer til den vakre Lysefjorden med tilhørende høydepunkt som Fantahåla, Preikestolen og Hengjanefosssen. Tilreisende og byens borgere kan enkelt booke plasser på våre daglige avganger, mens grupper og bedrifter kan bestille eget opplegg etter avtale.

Velkommen ombord!
Simon Gundersen
Daglig leder
Skipper    Lysefjord SafariFlørli Rib/HikeHavraftingTeambuildingUtdrikkningslag