Fotogalleri

Sammen med våre gjester har vi skapt magiske øyeblikk i fjordene siden 2006!

FjordEvents er en familiebedrift som fokuserer på å skape magiske øyeblikk for våre gjester. En av våre spesialiteter er kjappe RIB-turer til den vakre Lysefjorden med tilhørende høydepunkt som Fantahåla, Preikestolen og Hengjanefosssen. Tilreisende og byens borgere kan enkelt booke plasser på våre daglige avganger, mens grupper og bedrifter kan bestille eget opplegg etter avtale.

For våre bedriftskunder tilbyr vi komplette arrangementer med servering og overnatting, eller bare en rask tur på fjorden for å skjerpe sansene. Vi har tre RIB-båter med en total kapasitet på 36 personer. Båtene er utstyrt med 350 HK Yamaha V8, og holder en marsjfart på 30-35 knop. Turene våre er myke og behagelige, ikke ville og skremmende, passende for de aller fleste mellom 4 og 104 år. 

Vi samarbeider med noen utvalgte lokasjoner med egen brygge, for konferanse med overnatting: Utstein Kloster hotell, Fjordbris hotell, Sjøberg ferie & fritid, Hummeren hotell, eller Spa-hotell Velvære på Hjelmeland. Alle disse ligger nydelig til ved sjøen, og er kjent for sitt gode vertskap og deilig mat. Transport er selvfølgelig med RIB, trygt, raskt og morsomt! Eller kanskje det er nok med en liten time ute i frisk luft og sjøsprøyt? Fjordevents tilbyr RIB-turer gjerne kombinert med teambuilding aktiviteter.

Er du en eventyrlysten turist eller gjest i Stavanger, kan du bli med på våre daglige avganger med RIB til Lysefjorden. Her blir det flere stopp, bl a i magiske Fantahåla, under Preikestolen, og tett inntil Hengjanefossen. Denne turen er vår mest populære, og det er ikke så vanskelig å fatte! Her ligger spektakulære naturopplevelser tett som perler på en snor. Turene går hver dag i sesongen fra 1 mai til slutten av september. Du kan om ønskelig også bestille en privat tur når du måtte ønske.

Dere finner oss innerst i Vågen ved Fisketorget. Velkommen ombord!